Har du hittat ditt drömjobbet men saknar arbetserfarenhet som du tror behövs för positionen? Låt aldrig din brist på erfarenhet stoppa dig från att ansöka!

Visa dina styrkor
Vi har alla en historia. Tänk på vad i ditt personliga liv kan användas för att hjälpa potentiella arbetsgivare att titta på ditt CV och säga här har vi nästa kollega. Har du arbetat på ett familjeföretag? Hjälpte du dina föräldrar att ta hand om dina syskon? Oavsett vilkan personliga egenskaper som gör dig till en bra person kommer sannolikt också göra dig till en önskvärd anställd.

Sälj dig själv inte kort
När du har arbetat hårt med ditt CV så att du verkar vara den mest önskvärda personen du kan vara utan arbetslivserfarenhet så bör du dig luta tillbaka och inse hur fantastisk du är. Alla har vid en punkt i sina liv börjat arbetsbranschen utan någon erfarenhet. Vi måste alla börja någonstans och du tar initiativ till att ta dig dit och bygga din arbetslivserfarenhet.

Nu när du har ett CV som framhäver dig som en person, kommer din utbildning, dina personliga erfarenheter kommer arbetsgivarna kanske chansa på dig. Ditt CV är bara fordonet som används för att komma in i dörren till en arbetsintervju. När du landar en intervju gå igenom dörren med förtroende och var beredd att visa din framtida arbetsgivare varför de borde välja dig!

Gå ute, ta risker så kommer belöningar att följa. Lycka till!