Lagerarbetare

Kommun: Stockholm
Yrke: Lagerarbetare
Anställningsform: Heltid, 6 månader eller längre
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser: 3

Om Lagerarbete.se
Lagerarbete.se erbjuder annonsering- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter. Genom ett brett utbud av tjänster inom lagerområdet erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar, långsiktiga relationer och en pålitlig partner. Varje dag sätter vi människor i arbete och matchar kompetens med behov i lagerbranschen.

Om dig
Punktlig
Goda kunskaper i det svenska språket då jobbet kräver att du kan jobba i datasystemet samt läsa packsedlar som båda är på svenska
Datavana
Stresstålig
Noggrann
Vara flexibel och kunna utföra olika arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du kommer vara högst delaktig i driften och se till att lagret går runt med leveranser, bokningar och transporter. Du kommer även vara den som ser till att lagret är i ordning samt är rent och snyggt. Du behöver lättare datorkunskaper då du kommer boka transporter, hantera ordrar och annan administration i datasystem. Lagret sysslar mestadels med cykel produkter och tillbehör.

Tjänsten är på heltid med fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta i innerstaden och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Till en början kommer du att vara uthyrd via oss, men med goda möjligheter att senare få en direktanställning hos kunden. Så ansök redan idag!

 

Personlig information
Vi håller ditt CV och annan personlig information i 3 dagar från när du ansökt om positionen på vår server. Efter 3-dagarsperioden raderas all information permanent från våra servrar om du inte har valts för en intervju. Om du har blivit vald för en intervju skickas ditt CV och annan information till det företag som anställer och du får ett mail med informationen om vart ditt CV och personuppgifter har skickats. När din information har vidarebefordrats till bolaget och du har fått ett meddelande kommer vi att ta bort din information från vår server permanent. Genom att söka jobbet godkänner du detta.