Lagerarbetare

 

Kommun: Helsingborg
Yrke: Lagerarbetare
Anställningsform: Heltid, 6 månader eller längre
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser: 3

Om Lagerarbete.se
Lagerarbete.se erbjuder annonsering- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter. Genom ett brett utbud av tjänster inom lagerområdet erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar, långsiktiga relationer och en pålitlig partner. Varje dag sätter vi människor i arbete och matchar kompetens med behov i lagerbranschen.

Din profil
Du är en social och framåt person.
Du har lätt för att se vad som behöver göras och tycker om att ta egna initiativ
Du är snabblärd och tycker om att ha mycket runtomkring dig.
Du har god fysik och tycker om att vara aktiv.

Kvalifikationer
Vi tror att du är en social och service-minded person med mycket eget driv. I rollen behöver du trivas med varierande arbetsuppgifter och du är inte rädd för att göra grovjobb. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering då hela företaget vill bidra till en positiv stämning på jobbet.

Krav
Goda kunskaper i svenska språket

Meriterande
Truckkort
Erfarenhet av liknande uppgifter

Vi söker dig som är målinriktad och är lite av en tävlingsmänniska samtidigt som du tycker om ordning och reda och har en hög arbetsmoral. Du kan arbeta både självständigt och i grupp och har lätt för att samarbeta och se din roll i arbetslaget. Du ser inga hinder i att lära dig nya saker och ta in ny information för att ständigt sträva efter att bli ännu bättre som arbetstagare och person. Du är snabb i tanken och gillar tempo i ditt arbete.

För att trivas och lyckas i rollen är du en noggrann, strukturerad och ansvarstagande person som sprider positiv stämning omkring dig. Du är en praktiskt lagd och engagerad person som gärna tar initiativ till att driva utvecklingen inom ditt område. Du har förmågan att prioritera och arbeta självständigt men har även lätt för att samarbeta med andra i organisationen. Vidare är du serviceinriktad, prestigelös och har förmågan att bemöta både interna och externa frågor med smidighet samt lyhördhet.
Du kommer att arbeta med sedvanliga uppgifter inom lager, såsom orderplock och packning utav bildelar.

Om tjänsten
I rollen som produktionsmedarbetare kommer du att få arbeta på olika avdelningar hos vår uppdragsgivare. För en god arbetsmiljö och kunna arbetar på olika avdelningar tillämpas arbetsrotation.

Arbetsuppgifter
Orderhantering
Plock och packning
Lastning

Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.

Tjänsten är på heltid med fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta i innerstaden och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Till en början kommer du att vara uthyrd via oss, men med goda möjligheter att senare få en direktanställning hos kunden.

Personlig information
Vi håller ditt CV och annan personlig information i 3 dagar från när du ansökt om positionen på vår server. Efter 3-dagarsperioden raderas all information permanent från våra servrar om du inte har valts för en intervju. Om du har blivit vald för en intervju skickas ditt CV och annan information till det företag som anställer och du får ett mail med informationen om vart ditt CV och personuppgifter har skickats. När din information har vidarebefordrats till bolaget och du har fått ett meddelande kommer vi att ta bort din information från vår server permanent. Genom att söka jobbet godkänner du detta.