Lagerarbetare

 

Kommun: Stockholm
Yrke: Lagerarbetare
Anställningsform: Deltid, 6 månader eller längre
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser: 1

Om Lagerarbete.se
Lagerarbete.se erbjuder annonsering- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter. Genom ett brett utbud av tjänster inom lagerområdet erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar, långsiktiga relationer och en pålitlig partner. Varje dag sätter vi människor i arbete och matchar kompetens med behov i lagerbranschen.

Om dig
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och har god förmåga till samarbete samtidigt som du kan arbeta självständigt.
Som person är du både lyhörd och noggrann samt har hög social kompetens. Du har även förmågan att se helheten i ditt arbete och eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det extra angeläget att du kan kommunicera väl med alla runt omkring dig.
Det fördelaktigt om du är i god fysisk form då lagret du kommer arbeta på verkar inom Pool- och spabranschen så det kan förekomma tunga lyft.

Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med orderplockning som sker med handdator men andra arbetsuppgifter kommer förekomma.

Arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Godsmottagning samt plockning av produkter
Lastning och lossning av containrar
Delta i inventeringsprocessen.
Underhåll som rengöring och funktionskontroll av teknisk utrustning.
I övrigt förekommande uppgifter på avdelningarna så som utleverans och emballering

Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.

Tjänsten är på deltid med fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta i innerstaden och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Till en början kommer du att vara uthyrd via oss, men med goda möjligheter att senare få en direktanställning hos kunden.

Personlig information
Vi håller ditt CV och annan personlig information i 3 dagar från när du ansökt om positionen på vår server. Efter 3-dagarsperioden raderas all information permanent från våra servrar om du inte har valts för en intervju. Om du har blivit vald för en intervju skickas ditt CV och annan information till det företag som anställer och du får ett mail med informationen om vart ditt CV och personuppgifter har skickats. När din information har vidarebefordrats till bolaget och du har fått ett meddelande kommer vi att ta bort din information från vår server permanent. Genom att söka jobbet godkänner du detta.