Butiksmedarbetare

Kommun: Göteborg
Yrke: Butiksmedarbetare
Anställningsform: Heltid, Extra, 6 månader eller längre
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser: 4

Om Lagerarbete.se
Lagerarbete.se erbjuder annonsering- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter. Genom ett brett utbud av tjänster inom lagerområdet erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar, långsiktiga relationer och en pålitlig partner. Varje dag sätter vi människor i arbete och matchar kompetens med behov i lagerbranschen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande butiksrelaterade sysslor såsom kassa/plock, exponering, färskvaror, städ mm.

Du ska se till att hyllor är väl fyllda och att det är rent och snyggt i butiken, ta emot, packa upp och lägga beställningar på varor. I butiken ställer personalen upp för varandra, hjälper varandra, håller ihop och har tilltro till varandra. Vi förväntar oss detsamma från dig.

Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Om dig

Vi söker en energisk person som har service i ryggmärgen och sätter kunden i fokus.

Som butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att kunderna enkelt ska kunna hitta det de söker.

Du bör vara pålitlig och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en positiv attityd är viktig.

Det är viktigt att kunden alltid har en bra upplevelse och blir inspirerade när de besöker butiken.

Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.

 

 

Tjänsten är på heltid med fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta i innerstaden och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Till en början kommer du att vara uthyrd via oss, men med goda möjligheter att senare få en direktanställning hos kunden.

Personlig information
Vi håller ditt CV och annan personlig information i 3 dagar från när du ansökt om positionen på vår server. Efter 3-dagarsperioden raderas all information permanent från våra servrar om du inte har valts för en intervju. Om du har blivit vald för en intervju skickas ditt CV och annan information till det företag som anställer och du får ett mail med informationen om vart ditt CV och personuppgifter har skickats. När din information har vidarebefordrats till bolaget och du har fått ett meddelande kommer vi att ta bort din information från vår server permanent. Genom att söka jobbet godkänner du detta.